Meest recente artikelen

Hoe kan ik een recept van een andere website bewaren?

Want die wil je ook in je mapjes bewaren

  • Deel dit artikel:
Hoe kan ik een recept van een andere website bewaren? Artikel

De bananencake van je favoriete kookblog, of die lekkere salade van Ottolenghi, die wil je natuurlijk ook in je bewaarmapjes stoppen. Bij Libelle Lekker kan dat. Lees hier hoe.

Soms gebeurt het dat je een favoriet recept hebt dat níét van Libelle Lekker is. Ook daar hebben we aan gedacht: je kunt ook een recept van een andere website bewaren in je mapjes op libelle-lekker.be.

Wij zijn bijvoorbeeld gek op de salade met gekarameliseerde vijg, sinaasappel en geitenkaas van Ottolenghi.

Om dit recept te bewaren bij Libelle Lekker, klik je bij Mijn bewaarde recepten op de knop ‘+ Recept van een andere site’.

Er opent een pop-up waarin je de url van het recept op de andere website moet invullen, het recept een titel naar keuze kunt geven en moet aanduiden waar je dit recept wilt bewaren.

Vul alle veldjes in en klik op de knop Bewaren.

Wanneer we nu naar de map Salades gaan, vinden we het recept daar als volgt terug.

Het recept kreeg de naam die jij het hebt gegeven, maar er komt een zwart-wit beeld bij. Dat komt doordat het beeld niet op onze website staat, en wij het dus niet kunnen tonen. Maar wanneer je op het recept klikt, word je meteen doorgestuurd naar het recept in kwestie op de andere website.

Lees ook …

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen