Meest recente artikelen

De Lekkerste Lijst: dit zijn de favorieten van Sergio Herman

Wij vroegen Sergio naar zijn favoriete kaas, ijsje en nog veel meer!

  • Deel dit artikel:
De Lekkerste Lijst: dit zijn de favorieten van Sergio Herman Artikel

De Nederlandse chef Sergio Herman ken je misschien nog van het toprestaurant 'Oud Sluis' en natuurlijk ook van The Jane. Hij veroverde ons land ook met zijn heerlijke frietjes in zijn Frites Ateliers. Wij stelden hem enkele vragen over zijn favoriete producten. Bekijk de video hieronder.

Wat eet zo een topchef nu eigenlijk écht graag? Je komt het te weten in deze Lekkerste Lijst met Sergio Herman. Sergio houdt van de klassieke keuken met een creatieve twist. Hij begon zijn carrière in familierestaurant ‘Oud Sluis‘. Sinds 2005 had hij drie Michelinsterren. Inmiddels sloot het restaurant ondanks zijn succes zijn deuren, maar Sergio heeft nog vier andere restaurants, waaronder sterrenrestaurant ‘The Jane’ in Antwerpen.

Hij opende in Nederland en België ook verschillende locaties van zijn Frites Ateliers waar je heerlijke frietjes en kwaliteitsvolle versies van ‘frituurvleesjes’ kunt eten. Hij bracht ook al verschillende kookboeken uit.

Benieuwd naar welk ijsje, stukje vlees of reisbestemming Sergio gelukkig maakt? Je komt het te weten in deze video:

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook:

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen