Meest recente artikelen

5x een heerlijk vaderdagmenu voor de allerliefste papa

Waarmee leg jij je papa in de watten?

5x een heerlijk vaderdagmenu voor de allerliefste papa Artikel

Het is bijna Vaderdag! Weet je nog niet goed wat je hem cadeau kunt geven? Met een lekkere, zelfgemaakte maaltijd zit je altijd goed! Laat je inspireren door onze gevarieerde vaderdagmenu's, waar je papa ongetwijfeld van zal smullen.

Is je vader stoer, sportief, een echte fijnproever, bezig met z'n gezondheid of net dol op zoete gerechten? Kies een menu uit – of mix ze tot de ideale combinatie – en verras je papa met lekkere gerechten die je met veel liefde voor hem hebt klaargemaakt. Bij elk menu serveer je 'm:

  • een drankje om samen te klinken
  • een heerlijk hapje voor bij het aperitief
  • een voorgerecht om duimen en vingers bij af te likken
  • een hoofdgerecht om rustig van te genieten
  • een zoet dessert om je vader extra in de watten te leggen

Zorg bovendien voor een aangepaste wijn of lekker biertje voor bij je gerechten om je verrassing helemaal compleet te maken. Geniet ervan!

1. Menu voor de stoere papa

Is jouw papa aan de stoere kant? Dan maak je 'm ongetwijfeld blij met dit menu. Tortillachips met een lekkere dip, een soepje met krokant spek, een lekker stuk vlees op de BBQ … Dit menu staat hem op het lijf geschreven!

2. Menu voor de sportieve papa

Als jouw papa sportief is, houdt hij vast wel van een lekker stukje kip dat hem energie geeft om er weer tegenaan te gaan. Probeer zeker de citroenkip met krieltjes en gegrilde asperges uit dit heerlijke menu: onweerstaanbaar én eenvoudig te maken!

3. Menu voor de fijnproever-papa

Geniet je vader ervan om eens lekker te gaan eten? En om nieuwe smaken, kruiden en specerijen te ontdekken? Verras ‘m dan met dit verfijnd menu!

4. Menu voor de veggie papa

Bezig met z’n levensstijl en altijd op zoek naar nieuwe receptjes die lekker en vegetarisch zijn, dat is jouw papa. Wedden dat hij fan zal zijn van dit heerlijke menu?

5. Menu voor de zoetekauw-papa

Jouw papa zal het misschien niet snel toegeven, maar hij is een echte zoetekauw! In dit menu verwerkten we lekkere zoete elementen, van drankje tot dessert en alles daartussen. Smullen maar!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen