Meest recente artikelen

Deze lekkere cadeaus maak je met je kind voor Vaderdag

Van deze lekkernijen worden papa's blij!

Deze lekkere cadeaus maak je met je kind voor Vaderdag Artikel

Vaderdag komt eraan en niets is leuker dan een zelfgemaakt cadeautje krijgen. Behalve dan een zelfgemaakt cadeautje dat eetbaar is!

Goed gestrikt

Maak een pizza, koekjes of een cake in een leuke vorm. Een gerechtje in de vorm van een strikje of das is ideaal voor de hardwerkende papa's. Heel simpel en het ziet er leuk uit!

Papa boterham

Laat je kind creatief zijn met eten door een boterham te versieren zodat die eruit ziet zoals papa. Denk aan sliertjes wortel voor het haar, olijven voor de oogjes en een druifje als neus. Je kind kan zijn verbeelding de vrije loop laten gaan en het resultaat is superschattig!

Nummer 1

Bak samen koekjes en versier ze nadien met lintjes of suikerdecoratie zodat ze eruit zien als medailles. Erg eenvoudig en welke papa wil nu niet nummer 1 zijn?

Barbecue baas

Voor de papa's die graag barbecueën kun je een kruiden- of sausset maken. Maak een barbecue kruidenmix of zelfgemaakte barbecuesaus en doe die in een potje. Je kind kan het potje versieren met stickers of lintjes.

Liefde voor bacon

Papa's die van bacon houden, kun je verrassen tijdens het ontbijt door bacon in de vorm van een hartje te bakken. Wedden dat zijn Vaderdag goed begonnen is?

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook…

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen