Tortillachips met pico de gallo & guacamole
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tortillachips met pico de gallo & guacamole

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pico de gallo of toch liever guacamole bij je tortillachips? 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Maak eerst de pico de gallo. Snij de tomaten, zonder zaadjes, in blokjes. Snipper de rode ui en de jalapeño-peper. Hak de koriander.

  2. 2

    Pers de knoflook en meng met de tomatenblokjes, jalapeño, rode ui en koriander. Breng verder op smaak met peper, zout en limoensap naar smaak.

  3. 3

    Halveer de avocado, verwijder de pit en haal het vruchtvlees uit de schil. Plet met een vork. Meng met de zure room, chilipoeder naar smaak, peper en zout en wat limoensap.

  4. 4

    Snij de tortilla’s in driehoekjes, leg ze op een ovenplaat en bak ze in 5 à 6 minuten krokant. Serveer met de pico de gallo en guacamole.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Maak eerst de pico de gallo. Snij de tomaten, zonder zaadjes, in blokjes. Snipper de rode ui en de jalapeño-peper. Hak de koriander.

  2. 2

    Pers de knoflook en meng met de tomatenblokjes, jalapeño, rode ui en koriander. Breng verder op smaak met peper, zout en limoensap naar smaak.

  3. 3

    Halveer de avocado, verwijder de pit en haal het vruchtvlees uit de schil. Plet met een vork. Meng met de zure room, chilipoeder naar smaak, peper en zout en wat limoensap.

  4. 4

    Snij de tortilla’s in driehoekjes, leg ze op een ovenplaat en bak ze in 5 à 6 minuten krokant. Serveer met de pico de gallo en guacamole.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.