Meest recente artikelen

Trend gespot: teddybeer-ijsjes!

De nieuwste ijsjestrend!

  • Deel dit artikel:
Trend gespot: teddybeer-ijsjes! Artikel

Het zonnetje schijnt en wat is er beter dan een lekker ijshoorntje? Een ijsje in een teddybeer-hoorntje! De nieuwe foodtrend overspoelt Instagram en is superschattig.

Het Amerikaanse ijssalon Recess Italian Ice & Desserts verkoopt ijsjes in een schattig teddybeer-hoorntje! Enkele jaren geleden zagen we al hoorntjes in de vorm van een vis op Instagram en nu is de teddybeer aan de beurt. De horentjes zijn een variant van Taiyaki, een traditioneel Japans dessert. De ijssmaken en toppings zijn daarentegen niet erg traditioneel. Zo staan ijssmaken zoals zure appel en root beer op het menu. En wat dacht je van zurewormsnoepjes of kaneeltoast als topping op je teddybeer-ijsje?

Naast een klassiek teddybeer-hoorntje kan je ook kiezen voor een chocolade of red velvet-variant. Smullen maar! Helaas zijn de teddybeer-ijsjes voorlopig enkel in California en Las Vegas te verkrijgen. Wie niet meteen op het vliegtuig kan stappen, kan natuurlijk wel meegenieten via Instagram.

 

 

 

Lees ook…

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.