Meest recente artikelen

Honest: een heerlijke en gezonde dorstlesser

Nieuw!

Honest: een heerlijke en gezonde dorstlesser Artikel

Mag het eens iets anders zijn dan een glaasje water of frisdrank? Ga dan eens voor Honest: een nieuwe biologische frisdrank op basis van kruidenthee. Gezond én overheerlijk!

Vanaf midden juni ligt er een nieuw drankje in de winkelrekken. En wat voor één! Honest is een caloriearm, biologisch drankje op basis van kruidenthee. Het is versterkt met natuurlijke vruchtensappen en licht gezoet met biologische rietsuiker. Het drankje komt in 3 verschillende smaken: Citroen & Honing, Sinaasappel & Mango en Granaatappel & Bosbessen. Begin je al te watertanden?

(H)eerlijk & duurzaam

Honest is een (h)eerlijk drankje dat bestaat uit hoogwaardige, biologische ingrediënten. Bovendien zit het verfrissende drankje verpakt in flesjes die voor 30 % uit plantaardig materiaal zijn gemaakt en 100 % recycleerbaar zijn. Een biologische verfrissing in een plantaardige verpakking dus!

Honest: een heerlijke en gezonde dorstlesser 1

Honest Summer Market

Benieuwd? Kom dan eens proeven op de Honest Summer Markets: een gezellige markt met tien eerlijke 'marktkramers' die helemaal binnen het rijtje bio, eco en honest passen: van kleding tot voeding. Bovendien nodigt Honest in elke stad een ambassadeur uit. In Gent is dit Eva Mouton (1-2 juli), in Antwerpen Noémie Wolfs (8-9 juli) en in Luik Charlotte Maquet (26-27 augustus). Wij zijn alvast aanwezig!

 

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen