Meest recente artikelen

Nieuw: de aperobag van Jeroen De Pauw

Libelle Lekker ontdekt

Nieuw: de aperobag van Jeroen De Pauw Artikel

Tegen vrienden gebotst in de stad en zin om rustig even bij te praten met een lekker glaasje wijn en een hapje? Of heb je je samen neergevlijd op een dekentje in het park, maar geen tijd om nog voor een picknick te zorgen? Goed nieuws, want Jeroen De Pauw lanceert een gloednieuw concept: de aperobag.

Trend: het nieuwe aperitieven 

De aperitief-trend komt overwaaien uit Italië waar het borrelmoment al jaar en dag is ingeburgerd. Na het werk wordt er steevast nagepraat over de dag mét een lekker glas en verschillende hapjes.

APEROBAG speelt handig in op die trend. Want geef toe: wie aperitieft er nu niet graag? Wij op Libelle Lekker durven zelfs zonder schroom bekennen dat we het aperitief het leukste moment van de maaltijd vinden. Aperitieven staat voor alles wat we bij Libelle Lekker graag hebben: samen zijn met mensen die we graag zien, een gezellige sfeer, en vooral véél lekker eten. En het leuke is: de aperobag bewijst dat dit absoluut niet ingewikkeld hoeft te zijn (of veel tijd in beslag moet nemen).

De nieuwe APEROBAG van Jeroen de Pauw: geluk in een klein zakje 7

APEROBAG: borrelen zonder zorgen 

Bedoeling is dat je de aperobag deelt met 4 personen. In de zak zitten verschillende bereide salsa's en hapjes: zoals:

  • Een crème van kikkererwten met groene kruidenolie
  • Verse kaas met rode biet en pistachenoten
  • Tartaar van aubergines, krokant flatbread met olijfolie
  • Parmigiano Reggiano met balsamico di Modena
  • Mediterraanse olijvenmix
  • Droge worst
  • Popcorn met Mexicaanse chili
  • Een aperitiefdrank (in ons geval: rosé)

Het handige is dat je zelfs echt niets hoeft te voorzien, want in de zak zit ook een placemat, glazen, prikkertjes en servetten. Zo kun je alles feestelijk degusteren zonder zorgen. Je hoeft enkel de aperobag uit te pakken, open te scheuren en ziedaar: het perfecte aperitiefmoment in 1-2-3. In de toekomst zal je trouwens de keuze hebben uit verschillende APEROBAGS.

De nieuwe APEROBAG van Jeroen de Pauw: geluk in een klein zakje 1

Totaal beleving

Naast al dat lekkers slaagt de aperobag er ook in om er een speelse touch aan het aperitiefmoment te geven. Met mooie onderlegger waarop je al dat lekkers kan uitstallen, tot potjes met tekeningen waarmee je verschillende dieren kan maken. Door al deze subtiele details ontpopt de bag zich tot een absolute must have deze zomer. Jeroen De Pauw verklapte ons zelfs dat er plannen zijn om met een snelle QR-code op de zak een playlist weer te geven. Want bij elke apero hoort een leuk muziekje, toch?

De nieuwe APEROBAG van Jeroen de Pauw: geluk in een klein zakje 5 De nieuwe APEROBAG van Jeroen de Pauw: geluk in een klein zakje 9

Geluk in een zakje

Jeroen De Pauw vat het nog eens prachtig samen: "Voor mij is de APEROBAG een beetje 'happiness in a bag'. Om te ontdekken en delen met mensen die je graag ziet. Ik wil mensen zo even samenbrengen, hen een klein magisch moment te bezorgen door hen rond de tafel, of op een picknickdeken of bank, te laten genieten van lekkere dingen en van elkaars gezelschap."

Praktisch

De APEROBAG voor vier personen kost 44 euro.

Te verkrijgen bij Lazy Jack aan het Kattendijkdok in Antwerpen en via Deliveroo.be in zowel Antwerpen als Brussel.

Klik hier voor meer informatie!

 

Zin gekregen in een aperitief?

Op Libelle-Lekker.be vind je zoals altijd inspiratie. Enkele ideetjes:

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen