Broodstengels met ham en pestodip
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Broodstengels met ham en pestodip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Simpel en budgetvriendelijk

bereiding
  1. 1

    Meng de roomkaas met 1 à 2 el pesto (naar smaak). Hak het basilicum fijn en doe het erbij. Breng eventueel op smaak met peper en zout. Zet tot gebruik in de koelkast.

  2. 2

    Snij de ham in brede repen. Omwikkel elke soepstengel met een reepje ham, maar wacht daarmee tot net voor het serveren.

  3. 3

    Besprenkel de kaasdip, ook net voor het serveren, met een beetje olijfolie en ga er nog eens met de pepermolen overheen.

  4. 4

    Serveer de grissini met de dip erbij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng de roomkaas met 1 à 2 el pesto (naar smaak). Hak het basilicum fijn en doe het erbij. Breng eventueel op smaak met peper en zout. Zet tot gebruik in de koelkast.

  2. 2

    Snij de ham in brede repen. Omwikkel elke soepstengel met een reepje ham, maar wacht daarmee tot net voor het serveren.

  3. 3

    Besprenkel de kaasdip, ook net voor het serveren, met een beetje olijfolie en ga er nog eens met de pepermolen overheen.

  4. 4

    Serveer de grissini met de dip erbij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.