Meest recente artikelen

Deze vissen moet je eten in september

Het lekkerste van 't seizoen

Deze vissen moet je eten in september Receptenset

Dé vissen van augustus? Dat zijn griet, heek, leng, makreel, pijlinktvis (calamar), rog, roodbaars (=dorade), schar, scharretong, schelvis, tarbot, zeebaars en zeeduivel. Maak er deze 14 heerlijke gerechten mee!

Lees ook …

Rog in 't groen
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Rog in 't groen

Lasagne met leng
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Lasagne met leng

Heek met stoofpotje van kikkererwten
  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Heek met stoofpotje van kikkererwten

Grietmoot met gebakken little gem
  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Grietmoot met gebakken little gem

Roodbaars met auberginepuree
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Roodbaars met auberginepuree

Dorade met verse kruiden uit de oven
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Dorade met verse kruiden uit de oven

Tarbot met gewokte groenten
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Duur
  • Erg makkelijk

Tarbot met gewokte groenten

Salade met bulgur en gerookte makreel
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Salade met bulgur en gerookte makreel

Risotto met zeeduivel en zwarte olijven
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Iets moeilijker

Risotto met zeeduivel en zwarte olijven

Rog met salsa verde en gebakken krieltjes
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Rog met salsa verde en gebakken krieltjes

Gevulde pijlinktvissen in tomatensaus
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Gevulde pijlinktvissen in tomatensaus

Wrap met gerookte makreel en pesto
  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Wrap met gerookte makreel en pesto

Feestelijke schelvis
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Feestelijke schelvis

Geroosterde zeebaars met citrusvruchten en pistaches
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Geroosterde zeebaars met citrusvruchten en pistaches

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen