Feestelijke schelvis
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Feestelijke schelvis

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel de schelvis in 4 gelijke stukken. Neem 4 grote stukken bakpapier. 

  2. 2

    Bestrijk elk vel met telkens met 1/2 kl mosterd en leg er de visfilets op. Doe een scheutje olie op de vis en kruid met peper en zout. Voeg wat room toe en verdeel er de citroentijm over. 

  3. 3

    Wikkel het bakpapier toe, leg de pakketjes in een schaal en zet 15 minuten in de oven, afhankelijk van de dikte van de visfilets. 

  4. 4

    Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af. Neem de pakketjes uit de oven, vouw het papier open en leg de pasta bij de vis. Werk af met toefjes waterkers. Breng op smaak met peper en zout en serveer meteen. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel de schelvis in 4 gelijke stukken. Neem 4 grote stukken bakpapier. 

  2. 2

    Bestrijk elk vel met telkens met 1/2 kl mosterd en leg er de visfilets op. Doe een scheutje olie op de vis en kruid met peper en zout. Voeg wat room toe en verdeel er de citroentijm over. 

  3. 3

    Wikkel het bakpapier toe, leg de pakketjes in een schaal en zet 15 minuten in de oven, afhankelijk van de dikte van de visfilets. 

  4. 4

    Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af. Neem de pakketjes uit de oven, vouw het papier open en leg de pasta bij de vis. Werk af met toefjes waterkers. Breng op smaak met peper en zout en serveer meteen. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.