• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Grietmoot met gebakken little gem

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Voor bij aardappelpuree
 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 150°C.

  2. 2

    Verhit in een pan 80 g boter en 3 el olijfolie. Bak de vis aan beide kanten goudbruin en lepel er geregeld wat van de vetstof over. Blus met Noilly Prat en kruid met peper en grof zeezout. Doe de vis in een ovenschaal en leg er de tijm en rozemarijn op. Laat 10 minuten garen in de oven.

  3. 3

    Snij de kropjes sla in kwarten. Pers de knoflook. Stoof ze samen in de rest van de boter met 1 el olijfolie. Kruid met peper en zout en besprenkel met limoensap. Rasp er wat van de limoenschil over. Serveer de sla bij de vis.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 150°C.

  2. 2

    Verhit in een pan 80 g boter en 3 el olijfolie. Bak de vis aan beide kanten goudbruin en lepel er geregeld wat van de vetstof over. Blus met Noilly Prat en kruid met peper en grof zeezout. Doe de vis in een ovenschaal en leg er de tijm en rozemarijn op. Laat 10 minuten garen in de oven.

  3. 3

    Snij de kropjes sla in kwarten. Pers de knoflook. Stoof ze samen in de rest van de boter met 1 el olijfolie. Kruid met peper en zout en besprenkel met limoensap. Rasp er wat van de limoenschil over. Serveer de sla bij de vis.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.