Geroosterde zeebaars met citrusvruchten en pistaches
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Geroosterde zeebaars met citrusvruchten en pistaches

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200 à 220°C. Maak 3 dia- gonale inkepingen in de vis.

  2. 2

    Steek de tijm en knoflook in de inkepingen. Wrijf de vis in met olijfolie en kruid met peper en zout. Leg de vis op een bakplaat en rooster 30 minuten in de oven.

  3. 3

    Vermeng in een kom de kappertjes met de kumquats, de citroen, de sinaasappel, de limoen en het sap. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Schik de geroosterde vis op een schaal, dresseer de citrus- salade erover en werk af met pistachenoten en chilivlokken.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200 à 220°C. Maak 3 dia- gonale inkepingen in de vis.

  2. 2

    Steek de tijm en knoflook in de inkepingen. Wrijf de vis in met olijfolie en kruid met peper en zout. Leg de vis op een bakplaat en rooster 30 minuten in de oven.

  3. 3

    Vermeng in een kom de kappertjes met de kumquats, de citroen, de sinaasappel, de limoen en het sap. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Schik de geroosterde vis op een schaal, dresseer de citrus- salade erover en werk af met pistachenoten en chilivlokken.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.