Rog in 't groen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rog in 't groen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Het moet niet altijd paling zijn!

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180° C.

    Blancheer de boontjes in gezouten water en laat uitlekken. 

  2. 2

    Fruit de sjalot in 2 el olijfolie. Schep er de spinazie door en roerbak kort. 

  3. 3

    Maak de salsa verde. Hak de peterselie, munt, kappertjes, knoflook en het basilicum fijn. Stamp het mengsel samen met de mosterd in een vijzel verder fijn. Roer met wat olijfolie tot een gladde pasta. 

  4. 4

    Vet een ovenschotel in en verdeel er de helft van de spinazie en boontjes over. 

  5. 5

    Leg de rogvleugels open. Verdeel er de overige groenten en salsa verde over. Kruid met peper en zout. Rol op en zet vast met een prikker. Schik de vis in de schaal. 

  6. 6

    Zet de ovenschotel 30 minuten in de op 180° C voorverwarmde oven. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180° C.

    Blancheer de boontjes in gezouten water en laat uitlekken. 

  2. 2

    Fruit de sjalot in 2 el olijfolie. Schep er de spinazie door en roerbak kort. 

  3. 3

    Maak de salsa verde. Hak de peterselie, munt, kappertjes, knoflook en het basilicum fijn. Stamp het mengsel samen met de mosterd in een vijzel verder fijn. Roer met wat olijfolie tot een gladde pasta. 

  4. 4

    Vet een ovenschotel in en verdeel er de helft van de spinazie en boontjes over. 

  5. 5

    Leg de rogvleugels open. Verdeel er de overige groenten en salsa verde over. Kruid met peper en zout. Rol op en zet vast met een prikker. Schik de vis in de schaal. 

  6. 6

    Zet de ovenschotel 30 minuten in de op 180° C voorverwarmde oven. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.