Gevulde pijlinktvissen in tomatensaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde pijlinktvissen in tomatensaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een simpel, maar heerlijk gerecht met pijlinktvis.

bereiding
  1. 1

    Verwram de oven voor op 180°C. Meng de koude rijst met de lente-uitjes, de pijnboompitten, de maïs, de peterselie en de geraspte citroenschil. Breng op smaak met peper, zout, paprikapoeder en cayennepeper.

  2. 2

    Voeg er losgeklopt ei aan toe tot alle ingrtediënten aan elkaar kleven. Vul de inktvissen met het rijstmengsel, schik ze naast elkaar in een ovenschaal en geit de tomatensaus erbij.

  3. 3

    Besprenkel met de olijfolie. Zet de ovenschaal 20 minuten in de voorwarmde oven of tot de inktvissen zacht zijn. Werk af met vers basilicum

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwram de oven voor op 180°C. Meng de koude rijst met de lente-uitjes, de pijnboompitten, de maïs, de peterselie en de geraspte citroenschil. Breng op smaak met peper, zout, paprikapoeder en cayennepeper.

  2. 2

    Voeg er losgeklopt ei aan toe tot alle ingrtediënten aan elkaar kleven. Vul de inktvissen met het rijstmengsel, schik ze naast elkaar in een ovenschaal en geit de tomatensaus erbij.

  3. 3

    Besprenkel met de olijfolie. Zet de ovenschaal 20 minuten in de voorwarmde oven of tot de inktvissen zacht zijn. Werk af met vers basilicum

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.