Meest recente artikelen

5 zoete presenteerideetjes voor je muffins en pannenkoeken

5 zoete presenteerideetjes voor je muffins en pannenkoeken Artikel

Met simpele muffins en pannenkoeken kan je verrassende dessertjes maken. Ilse geeft je 5 tips om van de eenvoudige gebakjes iets speciaals en feestelijk te maken!
 

  1. Bak je muffins? Bak ze dan af in een leuk papiertje of zorg voor een frisse afwerking zoals verse bessen op een bessenmuffin of een snuifje fleur de sel op je chocoladetopping. Verrassend!
  2. Bak je pannenkoeken? Maak er ineens een pannenkoekentaart van! Stapel je vers gebakken (maar afgekoelde) pannenkoeken op elkaar en smeer er choco, confituur of siroop tussen. Werk af met fruit, nootjes of snoepjes.
  3. Ook lekker leuk met pannenkoeken:
    Maak er pannenkoekenbeursjes van door ze op te binden met een stukje keukentouw. Vul ze eerst met zelfgemaakte appelcompote … Mmm!
  4. Of ga voor gegratineerde pannenkoeken: vul ze met banketbakkersroom, overgiet ze met crème anglaise, even laten kleuren onder de gril en bestrooien met chocoladeschaafsel.
  5. Of ga voor de klassiekers onder de klassiekers: een Normandische pannenkoek met appel en kaneel of een crêpe Suzette met sinaasappel en Grand Marnier.
  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen