Meest recente artikelen

Fruitdoosjes!

Fruitdoosjes! Artikel

Staat je banaan vol bruine plekken en is je appel geblutst tegen de tijd dat de speeltijd begint? Daar bestaat een leuke oplossing voor! Fruitdoosje! Benieuwd welke verschillende doosjes er bestaan? Je ontdekt het hier.

Bananendoosjes

Bananendoosjes zorgen ervoor dat niemand zich nog zorgen hoeft te maken over vervormde en platgeduwde bananen. Ze zijn perfect om mee te nemen in de boekentas. Welk merk banaan je ook koopt, 90% van de bananen passen in zo’n bananendoosje. Hoe? Bananen die erg gebogen zijn kan je lichtjes rechttrekken en meer in het onderste – meer kromme – gedeelte van het doosje plaatsen. Rechtere bananen stop je dan weer meer aan de bovenste – meest rechte – kant van het doosje passen.

Appeldoosjes

Appeldoosjes zijn ronde, plastic doosjes in de vorm van… een appel. Ze zorgen ervoor dat je appels niet deuken. Op www.appeldoos.be kan je ze bestellen en er zelfs iets laten opdrukken. Wie zijn naam op zijn appeldoosje wil laten plaatsen, kan dat dus makkelijk doen.

Fruitdoosjes

In deze leuke fruitdoosjes kan je zowat alle soorten fruit kwijt. Als je het beu bent dat je perziken hun sap verliezen in je boekentas, dan is dit de ideale oplossing! Ze zijn ideaal voor rond fruit, maar je kan er ook je druiven of kersen in kwijt. Perfect dus voor kinderen die graag variëren. Aan sommige fruitdoosjes hangt zelfs een haakje waarmee je hem makkelijk aan de buitenkant van je boekentas kan hangen zonder dat je bang hoeft te zijn dat je fruit eruit rolt. De fruitdoosjes zijn verkrijgbaar in een formaat ter grote van een appelsien en een kleiner formaat dat ideaal is voor kiwi’s of abrikozen.

Wil je zo’n hip bananendoosje of fruitdoosje bestellen? Dat kan via www.amerone.be of www.trendyshop.be.

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen