Meest recente artikelen

Het drankje van de sterren

  • Deel dit artikel:
Het drankje van de sterren Artikel

Vita Coco is in de Verenigde Staten superpopulair. In 2010 verscheen het drankje op de Engelse markt en nu komt het ook naar België.

Vita Coco dankt zijn popularitiet aan één ingrediënt: vers kokosnootwater. De jonge groene kokosnoten bevatten 20 keer meer kalium dan andere sportdranken en 5 natuurlijke mineralen. Vita Coco is daarom niet alleen heerlijk van smaak, vet- en caloriearm maar staat het ook garant voor een natuurlijke hydratatie zonder toegevoegde suikers of kleurstoffen.

Dankzij die natuurlijke manier van hydrateren en de unieke voedingseigenschappen zweren heel wat sterren bij het kokosnootwater van Vita Coco. Denk maar aan Hally Berry, Jay-Z, Jessica Simpson en Madonna.

Ook jij kan vanaf nu fan worden van het kokosnootwater. Vita Coco is naast  het Pure Cocounet Water in België ook verkrijgbaar in combinatie met ananas, perzik en mango, passievrucht en açaibes en granaatappel.

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen