Meest recente artikelen

Dinner in the Sky te Brussel

Dinner in the Sky te Brussel Artikel

Libelle Lekker was vanmiddag bij de start van Dinner in the Sky. In het kader van Brusselicious 2012 is Dinner in the Sky een unieke kans om de Brusselse haute cuisine te ontdekken op de meest buitengewone manier.

Al voor de vijfde keer gaat Dinner in the Sky door in Brussel. Vanmiddag ging de tafel de eerste keer de lucht in en daar waren wij bij.

Op een hoogte van 50 meter genieten 22 gasten van een onvergetelijke gastronomische ervaring. Met een uniek uitzicht op de hoofdstad en haar omgeving mochten we genieten van moderne tomaat garnaal en een hapje met foie gras van de hand van Lionel Rigolet. De sterrenchef van Comme chez Soi liet het zich niet aan zijn hart komen dat de zon uitbleef en de wind strak stond.

Hoog in de Brusselse hemel geniet je van uitzonderlijke gerechten en fijne wijnen. Na een wereldtournee door onder andere Sydney, Toronto, Rio en Monaco in het gezelschap van de grootste chefs van de planeet neemt Dinner in the Sky ook de hemel in op 4 symbolische plaatsen in Brussel:

  • van 4 – 10 juni: Paleizenplein
  • van 11 – 17 juni: Atomium
  • van 18 – 24 juni: Jubelpark
  • van 25 juni – 1 juli: Ter Kamerenbos.

 

Zeven van de beste Brusselse chefs zullen om beurt achter de kookpotten staan. Gelukkig hebben Yves Mattagne (Sea Grill), Lionel Rigolet (Comme chez Soi), Pascal Devalkeneer (Chalet de la Forêt), David Martin (La Paix), Giovanni Bruno (Senzanome), Luigi Ciciriello (La Truffe Noire) en Patrick Vandecasserie (La Villa Lorraine) geen hoogtevrees.

Om nog te reserveren moet je snel zijn. Momenteel zijn 90% van de plaatsen uitverkocht. Voor Dinner in de Sky betaal je 250 euro. Hiervoor krijg je een gastronomisch vijfgangenmenu, bereid en bediend door de chef zelf, met champagne en wijn met een adembenemend uitzicht over brussel. Reserveren kan via www.dinnerinthesky.be.

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen