Meest recente artikelen

Zin in een Twunch?

Zin in een Twunch? Artikel

We horen je al denken: "een wat?" Een twunch is een lunch onder twitteraars. Zit je op twitter dan kan je deelnemen aan zo'n lunch met andere twitteraars. Lekker sociaal!

Wil je nieuwe mensen leren kennen en dat combineren met een snelle hap? Dan is een twunch vast iets voor jou. Twitteraars komen zonder veel poeha samen op een vooraf afgesproken plaats om wat te eten en een beetje te praten.

De locatie is meestal een restaurant waar je snel, goedkoop en zonder reservatie kan eten. Het concept bestaat al even, maar is nu helemaal aan het boomen.

Wil je tijdens je middagpauze niet naar de andere kant van het land reizen? Begrijpelijk! Via RSS blijf je op de hoogte van alle nieuwe twunches. Bovendien zijn er ook nog enkele apps beschrikbaar die je helpen.

Wanneer je een twunch gevonden hebt die je wel interesseert hoef je enkel een reply te versturen naar @twunch. Zo zullen de andere twunchers op je wachten.

Maar er is meer: je kan ook zelf een twunch voorstellen. Of er zelfs eentje organiseren bij je thuis! Pak uit met je zelfgemaakte broodjes, soepen of pasta!

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen