Meest recente artikelen

Roger Van Damme is gezicht van Antwerpen Proeft

Roger Van Damme is gezicht van Antwerpen Proeft Artikel

Het culinaire festival Antwerpen Proeft is dit jaar aan zijn vijfde editie toe. Van donderdag 18 tot en met zondag 21 augustus 2011 worden de Vlaamse Kaai en Waalse Kaai omgetoverd tot een druk bezocht openluchtrestaurant.

Net zoals de andere jaren zijn er gezellige stands van meer dan 25 restaurants, cateraars en speciaalzaken. Alles komt aan bod in het culinaire dorp, van topgastronomie tot toegankelijke wereldkeuken. De toegang is gratis, het lekkers betaal je met speciale restobonnen van 1 euro per stuk.

De Chéfs

De jubileumeditie zorgt ook voor een nieuwigheid. Een evenement binnen het event: dat is De Chéfs. Met sterrenchef Roger Van Damme van Het Gebaar als ambassadeur wordt deze jubileumeditie van Antwerpen Proeft pas écht een feest.

Elke dag serveert een andere Antwerpse topper in het centrale luxepaviljoen een gastronomisch gangenmenu met gepast onthaal en zoveel meer. Een restaurant op verplaatsing, zeg maar. De Chéfs zijn niet min: Jo Bussels van Radis Noir op donderdag, Olivier de Vinck van Kommilfoo op vrijdag, Johan Segers van 't Fornuis op zaterdag en Viki Geunes van 't Zilte (MAS) op zondag. De desserts worden telkens verzorgd voor Roger Van Damme.

Praktische info

  • Donderdag 18 augustus 2011 van 18 tot 24 uur
  • Vrijdag 19 augustus van 16 tot 24 uur
  • Zaterdag 20 augustus van 13 tot 24 uur
  • Zondag 21 augustus van 10 tot 23 uur

 

Naar de website

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen