Meest recente artikelen

Pierre Marcolini brengt zomerse chocolade

  • Deel dit artikel:
Pierre Marcolini brengt zomerse chocolade Artikel

Chocolade wordt vaak geassocieerd met winter en een kop koffie. Marcolini wil die traditie doorbreken. Ja, chocolade gaat ook prima samen met zon en zomer!

Bonbons

De topchocolatier combineert een fruitige, suikerarme en licht gezouten binnenkant met een buitenkant in witte, pure of melkchocolade. Het resultaat is een pastelkleurige collectie bonbons in verschillende parfums: limoen met witte of pure chocolade, passievrucht met witte of pure chocolade, mango met witte chocolade, yuzu met witte chocolade.

Dromerige ijsjes

Ook de populaire zomerse cornetto is onder handen genomen door Marcolini. De ijsjes zijn aan de binnenkant bekleed met een laagje zwarte chocolade uit Ghana en Ecuador, beschikbaar in verschillende smaken, zoals mokka en vanille met pistachenoten, karamel met een fudge van rode vruchten,…

Verboden voor minderjarigen

Deze collectie makarons zijn geïnspireerd op de bekendste cocktails (o.a. Cuba Libre en Mojito) en bevatten -uiteraard- een beetje alcohol. Nieuwkomer in deze collectie: de Daiquiri met limoensmaken in combinatie met Cubaanse rum.

 

Alle lekkernijen zijn beschikbaar vanaf 1 mei 2011.
Pastel: in doosjes van 9 of 36 stuks.
Ice Dream: per stuk of in doosjes per 5 of 9.
Makarons: in doosjes van 25 stuks.

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen