Meest recente artikelen

Lekker lunchen met je gezin

Lekker lunchen met je gezin Artikel

Niets geeft je een gelukzaliger gevoel dan een ontspannen lunch in je eigen tuin of op je terras. Met je liefste en de kinderen om je heen. Met een zee van tijd en de zomer in je lijf. Je hoort de vogels fluiten, voelt het briesje, ruikt het gras en bent prompt helemaal in vakantiestemming.

En wat past er perfect bij zo'n zonnige lunch? Een knapperige salade, een fris pastagerecht of originele bruschetta's die met een subtiel likje smakelijke saus zijn afgewerkt. Begin de witte wijn alvast te koelen en laat je inspireren door deze zomerse recepten. Wedden dat iedereen met plezier zal meesmullen?

Extra zomertips

  • Een kom vol salade, een paar wraps, heerlijke pastahapjes… Pak ze in, neem een deken en verras je gezin met een onverwachte picknick in het park, aan het water of in het bos.
  • Een salade van pasta of rauwkost is een orginele meeneemlunch voor op het werk. Extra lekker en fris met een Pasta & Salad-saus van La William.
  • Heerlijk tussendoortje: reepjes wortel, selder, bloemkoolroosjes en radijsjes met een of meer sausvariëteiten als dip.
  • Heb je een iets formeler etentje gepland? De textuur van de La William Pasta & Salad-sauzen is heel geschikt om borden te dresseren.

Luchtig en vol smaak

De Pasta & Salad-sauzen van La William op basis van olijfolie bevatten slechts 30% vet en hebben een lichte maar toch stevige structuur, die perfect past bij rauwkost, pastasalades of wraps. Bovendien zitten ze boordevol natuurlijke ingrediënten – goed voor een heerlijke smaak! Ontdek wat je met de vier variëteiten kunt doen:

  • Andalucia: pittige, zuiderse saus met een unieke mix van tomaten, mosterd, ansjovis en kappertjes. Past prima bij rauwkost, pastasalades en wraps met kip.
  • Arrabbiata: licht-pikante saus met tomaten, knoflook en kruiden. Heerlijk bij mediterrane pastasalades of salades met tonijn.
  • Yoghurt-Komkommer: frisse saus op basis van yoghurt, komkommer en dille. Perfect bij rauwkost of een wrap met zalm.
  • Mosterd-Peer: zachte, zoete saus met mosterd, peer en honing. Onmisbaar bij rauwkost, een broodje brie of een salade met gevogelte.

 

Ontdek de nieuwe sauzen op www.lawilliam.be

Advertisement

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen