Recept

Salade van maatjes en groene boontjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kleurrijk en zomers

bereiding
  1. 1

    Maak de maatjes schoon en snij ze in gelijke stukken.

  2. 2

    Snipper de lente-uitjes. Ontpit de tomaten en snij in blokjes.

  3. 3

    Schil de aardappelen, snij ze in dobbelstenen en kook ze in water.

  4. 4

    Blancheer de boontjes 5 minuten in lichtgezouten kokend water en laat ze daarna schrikken onder stromend koud water. Laat afkoelen en snij dan in stukjes van zo'n 2 cm.

  5. 5

    Meng de aardappelen, boontjes, lente-ui en tomaat, en breng op smaak met olijfolie, peper en zout.

  6. 6

    Schik het slaatje en de maatjes op de borden en lepel er wat Pasta & Salad Yoghurt-Komkommer over. Werk af met gehakte bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Salade van maatjes en groene boontjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!