Salade van maatjes en groene boontjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Salade van maatjes en groene boontjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kleurrijk en zomers

bereiding
  1. 1

    Maak de maatjes schoon en snij ze in gelijke stukken.

  2. 2

    Snipper de lente-uitjes. Ontpit de tomaten en snij in blokjes.

  3. 3

    Schil de aardappelen, snij ze in dobbelstenen en kook ze in water.

  4. 4

    Blancheer de boontjes 5 minuten in lichtgezouten kokend water en laat ze daarna schrikken onder stromend koud water. Laat afkoelen en snij dan in stukjes van zo'n 2 cm.

  5. 5

    Meng de aardappelen, boontjes, lente-ui en tomaat, en breng op smaak met olijfolie, peper en zout.

  6. 6

    Schik het slaatje en de maatjes op de borden en lepel er wat Pasta & Salad Yoghurt-Komkommer over. Werk af met gehakte bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de maatjes schoon en snij ze in gelijke stukken.

  2. 2

    Snipper de lente-uitjes. Ontpit de tomaten en snij in blokjes.

  3. 3

    Schil de aardappelen, snij ze in dobbelstenen en kook ze in water.

  4. 4

    Blancheer de boontjes 5 minuten in lichtgezouten kokend water en laat ze daarna schrikken onder stromend koud water. Laat afkoelen en snij dan in stukjes van zo'n 2 cm.

  5. 5

    Meng de aardappelen, boontjes, lente-ui en tomaat, en breng op smaak met olijfolie, peper en zout.

  6. 6

    Schik het slaatje en de maatjes op de borden en lepel er wat Pasta & Salad Yoghurt-Komkommer over. Werk af met gehakte bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.