Meest recente artikelen

Trend gespot: lasagnesoep

Een echte Italiaanse maaltijdsoep

Trend gespot: lasagnesoep Artikel

Dat TikTok ons heel wat leuke recepten kan opleveren, is geen geheim meer. Van overheerlijke pasta met feta tot penne alla vodka, het kan allemaal. De nieuwste trend? Lasagnesoep! Probeer het zelf en laat je verrassen.

Op TikTok was lasagnesoep de voorbije maanden een ware hit. Zo was de lasagnesoep van Danny Loves Pasta een echte trendsetter. Hoog tijd dus om mee te gaan met de hype en jullie dit eenvoudige pastagerecht stap voor stap uit te leggen.

Snelle soep

Een heerlijk traditionele lasagne is de beste remedie tijdens de koudere dagen. Een ovenschaal met laagjes lasagnevellen en saus, mooi afgewerkt met een goudbruine kaaskorst. Overheerlijk, maar soms kan het toch even duren voordat je het op tafel kunt zetten. Met lasagnesoep is dat verleden tijd. In een mum van tijd tover je het al op tafel, je maakt er maar één pot mee vuil en het is gewoon overheerlijk. Meer heb je niet nodig om een drukke weekdag mee af te sluiten. Het mag dan wel een net iets minder traditioneel pastagerecht zijn, je moet het toch echt eens proberen!

Pasta scoort altijd, maar waarom is deze lasagnesoep zo populair op TikTok? Het is super simpel om te maken, het vraagt niet veel tijd en het is overheerlijk. Iedereen heeft graag snel en gemakkelijk de lekkerste gerechten op tafel en daar is deze lasagnesoep perfect voor. Lasagnesoep kun je het best vergelijken met een maaltijdsoep, maar dan met lasagnevellen. Je kunt er ook nog heel wat mee experimenteren, door onder andere meer groenten toe te voegen, een vegetarische versie klaar te maken of de soep nog wat extra te pimpen met een heerlijke spicy kruidenmix. Hoe dan ook, deze lasagnesoep staat al binnen het halfuur op tafel, handig toch?

Probeer het zelf aan de hand van dit recept en ontdek waarom het zo populair is. Smakelijk!

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen