Recept

Lasagnesoep

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Het is een hit op TikTok, die lasagnesoep. Wil jij het ook eens proberen? Met dit recept kun je meteen aan de slag. 

Heb je ons TikTok-account trouwens al ontdekt?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Stoof de ui glazig in olijfolie, in een soeppan. Doe er de knoflook bij en stoof nog 1 minuutje mee. Voeg het gehakt toe met de Italiaanse kruiden, peper, zout en chilivlokken. Bak het gehakt rul.

  2. 2

    Voeg de pastasaus en de kippenbouillon toe. Breng aan de kook.

  3. 3

    Voeg de lasagnevellen toe en laat ze 10 à 15 minuten garen.

  4. 4

    Maak intussen de parmezaankoekjes. Meng de parmezaan met het knoflookpoeder en peper naar smaak. Maak op een bakplaat met bakpapier hoopjes van ongeveer 1 el van het parmezaanmengsel. Laat voldoende ruimte tussen de hoopjes (voor het smelten). Bak de koekjes in 5 à 8 minuten goudbruin in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen.

  5. 5

    Voeg de room toe aan de soep. Laat even doorwarmen en haal de kookpot van het vuur. Roer er de parmezaan en de mozzarella door tot alles gesmolten is. Werk de soep af met gehakt basilicum en met de parmezaankoekjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lasagnesoep

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!