Meest recente artikelen

Ontvang ons weekmenu rechtstreeks in Messenger!

Superhandig!

  • Deel dit artikel:
Ontvang ons weekmenu rechtstreeks in Messenger! Artikel

De zomervakantie loopt op z'n laatste benen, en dus probeer je het gewone leven weer op de rails te krijgen: de kinderen naar school, jij naar het werk en oh ja, wat eten we ook weer vanavond? Wel, daar kan Libelle Lekker je bij helpen.

Op libelle-lekker.be vind je massa’s kookinspiratie voor elke dag. Of je nu iets kindvriendelijks zoekt, een budgetrecept, een vegetarisch recept of een nieuwe pasta om uit te proberen, met onze zoekfunctie vind je het er allemaal. We stellen ook elke week een weekmenu voor je samen dat je hier kunt vinden. En het kan zelfs nog eenvoudiger!

Ontvang ons weekmenu rechtstreeks via Messenger

Wat is er makkelijker dan in het begin van de week een weekmenu boordevol heerlijke recepten te ontvangen via een berichtje in Messenger? Zo heb je altijd inspiratie bij de hand.

Zo schrijf je gratis in

  1. Schrijf je in via deze link
  2. Stuur ons een berichtje met het woord start en volg de instructies verder op
  3. Geef vervolgens categorie 4 door, en ontvang je weekmenu elke maandag in Messenger.

Ben je al ingeschreven op een van de andere Messengergroepen van Libelle?

Misschien ben je al lid van de groep Feesttips, Fitplan of Libelgië van Libelle? Dan hoef je geen start meer te sturen. Stuur ons dan het woordje profiel en vink vervolgens Weekmenu aan.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen