Meest recente artikelen

Carrot quatre quart met gin en roomkaasglazuur van Baked Louie's

My way

Carrot quatre quart met gin en roomkaasglazuur van Baked Louie's Artikel

Alles wat in de oven past. Zo titelt de baseline van Baked Louie’s, de blog van Louie Van Nieuwenborgh. Amper 18 jaar, student en bezeten van de bakkunst.

“Ik was vier toen ik een speelkeukentje cadeau kreeg”, herinnert hij zich nog. “Daar kon ik uren in staan koken en bakken, al spelend natuurlijk. En die keukenmicrobe is nooit weggegaan. Ik heb me toegelegd op de bakkunst, op alles wat in de oven past. Maar dat zijn zeker niet enkel zoete cakes, taarten en koekjes. Ook hartige recepten als quiches en bagels bijvoorbeeld komen ruimschoots aan bod.”

Hoewel hij zichzelf op zijn blog omschrijft als ‘anti-sugarfree’ en ‘pro-caloriebombing’ – een verademing toch tussen de vele blogs die enkel op gezonde recepten mikken – probeert Louie rekening te houden met iedereen. “Ik heb een categorie met gezondere recepten én bak af en toe ook eens helemaal glutenvrij.”

 

Op de blog van Louie kun je recepten vinden voor alles wat in de oven past. Zowel zoete als hartige recepten komen aan bod. Louie bracht ook een eigen bakreceptenboek uit.

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen