Meest recente artikelen

Coronaproof aperitieven: zo doe je het

Elk z'n eigen hapjes

Coronaproof aperitieven: zo doe je het Artikel

Een aperitiefje met je huisgenoten: ook in coronatijden kan het nog steeds. Met deze tips kun je coronaproof aperitieven.

Coronaproof aperitieven hoeft echt geen probleem te zijn. Met deze slimme tips wordt het zelfs nog leuk…

Vervang klassieke aperohapjes door een veilig alternatief

  • Een grote zak of schaal chips of nootjes op tafel? Geen goed idee. Geef iedereen liever z'n eigen kommetje. Zo voorkom je meteen ook dat je de hele zak leeg eet.
  • Een aperoplank vol olijfjes, kaas en charcuterie? Sharen is leuk, maar nu even niet. Maak liever voor iedereen een apart bordje of plankje met een lekkere selectie.
  • Frituurhapjes en ovenhapjes? Dat kan nog steeds. Maar opnieuw… Serveer ze voor iedereen op een apart bordje.
  • Lekkere dipjes? Dien ze op in individuele glaasjes of schaaltjes. Geef toe: wat is er leuker dan zo'n assortimentje voor jou alleen?

De allerlekkerste hapjes zijn natuurlijk huisgemaakt. Met deze lekkere ideetjes wil iedereen coronaproof aperitieven.

Herkenbare glazen

Personaliseer de glazen: coronaproof én het scheelt in afwas. Investeer in glasmarkers: leuke figuurtjes die je op je glas kunt kleven of eraan kunt hangen. Zo herkent iedereen meteen het zijne. Bij gebrek aan glasmarkers kan een krijtstift een oplossing zijn: schrijf de naam van elke gast op een glas en versier het met leuke motiefjes.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen