Meest recente artikelen

Het kerstmenu van webredactrice Marlies: geschikt voor zwangere vrouwen

Dit menu is helemaal pregnant-lady-proof!

Het kerstmenu van webredactrice Marlies: geschikt voor zwangere vrouwen Artikel

Benieuwd wat onze redactieleden zélf op tafel zetten met Kerstmis? Je komt het hier te weten. Dit is het kerstmenu van webredactrice Marlies. Ze is sinds enkele maanden zwanger, en mag dus enkele ingrediënten niet eten.

Marlies: "Sinds enkele maanden eet ik voor twee, dus moet ik opletten op wat ik al dan niet binnenkrijg, óók tijdens de feestdagen. Nu ik zwanger ben, mag ik geen rauw(e) vlees, vis of eieren eten, en ook rauwmelkse zuivel is uit den boze. Alcohol schrappen zal geen probleem zijn, maar niemand neemt me mijn chocolademousse af! Gelukkig heeft Libelle Lekker een zalig receptje zónder eieren. En wat ik stiekem nog leuker vind dan Kerstmis zelf, is een brunch met de restjes, waarbij iedereen in pyjama aan mag schuiven. Je ziet het: heel de kerstperiode was bij ons thuis altijd een supergezellige tijd, en die traditie wil ik graag voortzetten in mijn gezin. En daar horen leuke cadeautjes ook bij. Met deze labels pak je ze ook nog eens mooi in."

 

Hapje

Voorgerecht

Hoofdgerecht

Dessert

Op zoek naar nog meer feestmenu’s? Neem dan zeker hier een kijkje.

 

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

 

Lees ook:

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen