Meest recente artikelen

Foodhoroscoop: deze recepten staan voor Tweelingen in de sterren geschreven

21 mei - 21 juni

  • Deel dit artikel:
Foodhoroscoop: deze recepten staan voor Tweelingen in de sterren geschreven Artikel

Heb je je al afgevraagd wat jouw sterrenbeeld betekent voor je foodvoorkeuren? Wij vertellen graag welke recepten in de horoscoop van de Tweelingen staan!

Tweelingen zijn in de eerste plaats gevat, speels en heel creatief: ze storten zich graag op onbekende projecten en genieten ten volle als ze nieuwe dingen leren. In onverwachte situaties passen ze zich makkelijk aan, en met hun onmiskenbare jeugdige charme ontmantelen ze probleemloos elke onaangename situatie.

Ook op hun bord tonen Tweelingen graag hun speelse kantje: ze haten het om doordeweekse gerechten op tafel te zetten en geven graag hun eigen draai aan klassiekers. Wanneer hun koelkast bijna leeg is, slagen ze er trouwens altijd in om tóch iets lekkers op hun bord te toveren. Tweelingen zijn trouwens dol op handige snacks die je uit ‘t vuistje kunt eten: ze zijn namelijk amper thuis ;-).

Op het menu

Een limonade die je helemaal kunt pimpen met andere siroopjes? Écht iets voor Tweelingen!

In ‘n quiche verwerken Tweelingen al hun kliekjes, en zo’n taartpunt nemen ze makkelijk overal mee naartoe. Win-win!

In hun dessertkeuze verraden Tweelingen vaak hun speelse trekjes: deze snoepijsjes vallen dan ook ongetwijfeld in de smaak. En als ze de popsicles éxtra plezant willen maken, pimpen ze ze met een scheutje sterkedrank.

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen