Meest recente artikelen

Hier eet je de lekkerste pannenkoeken!

Onze favoriete adresjes verzameld

Hier eet je de lekkerste pannenkoeken! Artikel

Pannenkoeken, die gaan er altijd wel in. Zelfgebakken, of ergens in een leuk pannenkoekenhuisje. Wij verzamelden voor jou onze favoriete adresjes. Waar wacht je nog op?

Provincie Antwerpen

't Bieke, Antwerpen
Klein, maar de beste pannenkoeken en wafels in het hart van de stad. Ze worden vers gemaakt, helemaal onweerstaanbaar met het homemade ijs.

 Pascalino, Antwerpen
Voor een gezellig kopje koffie, een verse Brusselse wafel of een lekkere pannenkoek tijdens het shoppen. Bij Pascalino zit je goed.

The Bistro, Antwerpen

Een prachtig traditionele bistro, met ouderwetse garçons, lederen bankjes en schemerlampen, waar je heerlijke, lekker grote pannenkoeken kunt eten. De pannenkoeken vormen trouwens maar een klein deel van de kaart; er zijn er met suiker, confituur, siroop, Nutella, roomijs, warme chocoladesaus en warme krieken.

Pannenkoekenboot, Dessel
De lekkerste pannenkoeken geserveerd op een boot aan het water, wat wil je nog meer? Ook leuk voor verjaardagsfeestjes.

Boothuisje, Brasschaat
Even uitwaaien in het park, of je kinderen laten spelen in de speeltuin en zelf genieten van een pannenkoek met een kopje koffie. Hier kan het allemaal!

Provincie Limburg

De Coeckepanne, Hasselt
In het oude centrum van Hasselt vind je dit gezellige adresje waar ze zowel zoete, hartige als boekweitpannenkoeken serveren. Voor elk wat wils dus!

Chapeau, Zonhoven
Het assortiment is beperkt bij Chapeau: diverse ijscoupes, verse pannenkoeken, en huisbereide Brusselse wafels. Voor ons klinkt dat als muziek in de oren!

Provincie Oost-Vlaanderen

Herberg Prullenbos, Wetteren
Pannenkoeken eten in het eethuisje aan het Prullenbos: je eet ze buiten of binnen op, en er is een prachtige natuurspeeltuin in een pittoreske omgeving. Echt een verborgen pareltje!

Hoeve 't Alkeveld, Velzeke
Op deze beleefboerderij waar de melk afkomstig is van eigen koeien, wordt elke dag op ambachtelijke wijze ijs gemaakt dat ze met plezier serveren met vers gebakken pannenkoeken. Mmm!

Provincie West-Vlaanderen

Serelly's, Aarsele
Verscholen in de natuur vind je Serelly's. Ideaal voor een zorgeloze middag in de zomer. En ook het roomijs is er zalig.

De Koekedoze, Heule
Hier proef je de passie in elk (pannen)koekje. Gastvrouw Nele won een paar jaar terug zelfs de bakwedstrijd op Libelle tv met haar unieke appeltaart.

Tearoom 't Fietskotje, Bredene
Pannenkoeken aan de lopende meter? Jazeker! Hartig of zoet, je kunt het zo gek niet bedenken of je krijgt het bij 't Fietskotje op je pannenkoek. Een vaste stopplaats voor hongerige fietsers op het fietsknooppuntennetwerk én door Vlaanderen Vakantieland genomineerd als 'Strafste café'.

Kennen we jouw favoriete adresje nog niet? Laat het ons hieronder in de comments weten

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Nog meer pannenkoekeninspiratie:

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen