Kerstkoekjes: kerststerretjes
Leuke kerstkoekjes om van te smullen
Een originele versie van het klassieke kerststerretje. Deze koekjes hebben een kleurrijk hart van snoep. Zo mooi! Zo maak je ze.
Voor de ingrediënten en de volledige bereidingswijze klik je hier
Stap 1
Sorteer snoepjes per kleur. Doe ze in een zak met zipsluiting en klop ze in stukken met een deegrol.
Stap 2
Maak het deeg. Maak er een bal van en laat deze minstens een halfuur opstijven in de koelkast.
Stap 3
Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het deeg uit tussen 2 vellen bakpapier. Steek stervormige koekjes uit en leg deze op een bakplaat met bakpapier. Steek het binnenste van het koekje uit met een kleinere stervorm.
Stap 4
Vul het binnenste van de koekjes met de snoepkruimels.
Stap 5
Bak de koekjes. Laat ze volledig afkoelen op de bakplaat vooraleer je ervan gaat smullen.
Extra leuk: Prik een gaatje in de koekjes vooraleer ze de oven in gaan. Haal hier later een lintje door en hang de koekjes in de kerstboom.