Meest recente artikelen

Bestel eens bij hobbykoks in je buurt

En proef van de lekkerste afhaalgerechten

Bestel eens bij hobbykoks in je buurt Artikel

Geen zin om te koken vanavond? Bestel eens bij FLAVR: op dit nieuwe foodsharingplatform bieden de beste hobbychefs uit jouw buurt hun lekkerste gerechten aan. En je kunt ook zelf meedoen!

Wat is er leuker dan voor mensen te koken? Dat vinden ook Alexander Van Laer en Moos Tits. Samen richtten ze FLAVR op, een online foodsharingplatform waar je bij particulieren kunt eten bestellen. Anders gezegd: ik kook mijn favoriete kostje, jij bestelt en betaalt het dezelfde dag nog via FLAVR en daarna kom je het bij mij thuis ophalen. Ideaal als je eens een dag geen zin hebt om te koken, én doordat je het bij iemand thuis gaat afhalen, ontmoet je er ook nog leuke mensen mee.

FLAVR begon in grote steden zoals Antwerpen en Gent, maar breidt nu ook uit naar kleinere gemeenten. Check snel of er ook bij jou in de buurt al iets te vinden is. Niet het geval? Dan vind je het misschien wel leuk om zelf je topgerechten aan te bieden en een centje bij te verdienen met je hobby. Klik hier om te weten te komen hoe je zelf FLAVR-chef kunt worden.

Inspiratie om zelf als FLAVR-chef aan de slag te gaan

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen