Varkenshaasje met shiitakes en truffelolie
bereiding
- 
                        1 Hak de sjalotjes en de peterselie fijn. 
- 
                        2 Stoof de sjalotjes aan in wat boter. Braad het varkenshaasje rondom aan. Kruid met zout en peper. Voeg er de shiitakes en de gehakte peterselie aan toe. 
- 
                        3 Temper het vuur zodra de shiitakes gekleurd zijn en voeg er 1 dl room en een borrelglaasjes sherry bij. Laat onder deksel nog 15 minuten verder garen. 
- 
                        4 Kook de pappardelle beetgaar in gezouten water. Giet de pasta af en sprenkel er wat truffelolie over. 
- 
                        5 Haal het vlees uit de pan, laat 2 minuten rusten, en snij het in plakjes. 
- 
                        6 Doe de pappardelle bij de shiitakes en roer voorzichtig om. Serveer de pasta met het in plakjes gesneden varkenshaasje en werk af met peterselie. 
Voorbereiding
 
                                                     
                 
                 
                 
                 
                                 
                 
                 
                