Vroeger kwam het alleen op tafel als er iets te vieren viel. Nu kan het elke dag! Of het nu maandag of vrijdag is.
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Makkelijk
Bloemkool met gerookte zalm
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Blini’s met zalm en zure room
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
-
Minder dan 30 minuten
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Gegrilde zalm met dillesaus
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Spiesje met merguezworst en zalm
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Risotto met witloof en zalm
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Gevulde aardappelen met zalm
-
Minder dan 30 minuten
-
Goedkoop
-
Makkelijk
Thais slaatje met gelakte zalm
-
Minder dan 30 minuten
-
Iets duurder
-
Erg makkelijk
Gegrilde zalm met gemarineerde bietjes
-
Minder dan 30 minuten
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Zalmhaasje met kaascrumble
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Zalm in papillot en gevulde aardappel
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Pasta met zalm en groene asperges
-
Minder dan 30 minuten
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Zalmspiesjes met venkelsalade