Pasta met zalm en groene asperges
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pasta met zalm en groene asperges

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lentekommetje

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar.

  2. 2

    Snij de asperges in hapklare stukken en stoom of blancheer ze beetgaar. Halveer de kerstomaatjes.

  3. 3

    Fruit de sjalot in boter. Blus met de wijn en de visfond. Laat tot de helft inkoken.

  4. 4

    Meng 1 el bloem met 1 el boter en bind er de saus mee. Roer de room door de saus en breng ze op smaak met peper, zout en wat cayennepeper.

  5. 5

    Bak de zalmblokjes in flink wat boter (ze mogen binnenin rosé blijven). Kruid ze met peper, zout en cayennepeper.

  6. 6

    Meng de spirelli met de asperges en de tomaatjes. Verdeel de pastasalade over de borden en werk af met de zalmblokjes en een schepje roomsaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar.

  2. 2

    Snij de asperges in hapklare stukken en stoom of blancheer ze beetgaar. Halveer de kerstomaatjes.

  3. 3

    Fruit de sjalot in boter. Blus met de wijn en de visfond. Laat tot de helft inkoken.

  4. 4

    Meng 1 el bloem met 1 el boter en bind er de saus mee. Roer de room door de saus en breng ze op smaak met peper, zout en wat cayennepeper.

  5. 5

    Bak de zalmblokjes in flink wat boter (ze mogen binnenin rosé blijven). Kruid ze met peper, zout en cayennepeper.

  6. 6

    Meng de spirelli met de asperges en de tomaatjes. Verdeel de pastasalade over de borden en werk af met de zalmblokjes en een schepje roomsaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.