Meest recente artikelen

Libelle tv kookt!

  • Deel dit artikel:
Libelle tv kookt! Artikel

Onze eigen chef Ilse, oma’s met bijzondere keukengeheimen, Zweeds bakwonder Leila en countrykok Ree Drummond: allemaal zorgen ze voor culinaire inspiratie. Want Libelle tv, da's graag kijken en... graag koken!

Viva Bomma

In ‘Viva Bomma’ gaan grootmoeder en kleindochter of kleinzoon samen aan het kokkerellen om hét familiegerecht op tafel te zetten. Tijdens het koken borrelen ook mooie anekdotes en bijzondere verhalen op.

Viva Bomma, elke maandag om 10.40, 14.15 en 17.45 uur

Leila Bakt

Leila Lindholm bakt vanuit haar keuken in Mariefred – aan een van de mooiste Zweedse meren – de beste gerechten. Van kokosrotsjes, chocolate chip brownies en notenbroodjes tot Deens roggebrood. Om nog maar te zwijgen over die verrukkelijke perenkoekjes… Leila bakt zoals onze grootmoeders dat vroeger deden: met échte boter en veel liefde.

Leila Bakt, elke maandag om 10.55, 14.30 en 18 uur

Pioneer Woman

De Amerikaanse Ree Drummond gooit de deuren van haar ranch in Oklahoma open voor een nagelnieuw kookprogramma: het sappige pioniersleven geserveerd op een dienblad. ’s Morgens drijft ze met de hulp van kinderen en cowboys het vee samen en begint aan een typisch ranchdiner. Het wordt telkens een festijn om duimen en vingers bij af te likken.

Pioneer Woman, elke werkdag om 11.20, 14.15 en 18.25 uur

Ilse Kookt

Ilse D’hooge is naast vaste Libelle-chef ook mama van drie zonen. In ‘Ilse Kookt’ zet ze elke dag een maaltijd op tafel voor haar gezin. Want samen eten, da’s een echt familiemoment…

Ilse Kookt, elke werkdag om 13.30 en 17.30 uur

 

Libelle tv is er elke dag op kanaal 18 van Telenet

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen