Meest recente artikelen

Vraag het aan Ilse: de perfecte moelleux van chocolade

Vraag het aan Ilse: de perfecte moelleux van chocolade Artikel

Ilse D'hooge beantwoordt jouw culinaire vragen! Hier kan je het antwoord lezen op een prangende vraag van een lezer.

 

Je kan Ilse voortaan elke dag aan het werk zien in haar programma 'Ilse kookt' op Libelle tv

Meer informatie over het programma vind je hier!

 

 

Vraag van Matthias: Dag Ilse, mijn moelleux au chocolat is altijd te droog. Wat is volgens jou de ideale baktijd om een smeuïg chocoladegebakje te hebben?

Hallo Matthias!

Eén van de moeilijkste dingen om perfect te bakken is moelleux. Je moet echt je oven heel goed kennen om de tijd en temperatuur voor de perfecte moelleux te vinden. In mijn oven is dit 8 minuten op 180°C. Maar dit hangt natuurlijk ook af van de grootte van de vormpjes die je gebruikt voor je moelleux.

Probeer het eens en pas daarna de tijd en temperatuur aan. Vergeet het zeker niet op te schrijven. Veel succes ermee!

Groetjes, Ilse

>> Zelf aan de slag?

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen