Meest recente artikelen

Iedereen houdt van gehaktballetjes!

  • Deel dit artikel:
Iedereen houdt van gehaktballetjes! Artikel

Jong en oud houdt van gehaktballetjes. In de soep, met tomatensaus, in een ovenschotel, bij een pasta, als aperitief,... Deze gerechten zijn het hele jaar door geschikt!

De lekkerste gehaktballetjes maak je met het beste gehakt. Voor elk gerecht is dat een ander gehakt. Soms meng je je gehakt zelf, met paneermeel, ei en kruiden, soms koop je het kant-en-klaar in de supermarkt of bij de slager.

Maar de balletjes rol je het liefst zelf. Zorg voor een gelijke grootte en druk het gehakt niet te vast aan, maar zorg voor een gelijkmatige ronde vorm. Hoe je de balletjes gaart, is afhankelijk van de bereiding. Je kan ze garen in kokend water tot ze boven drijven of je kan ze aanbakken in de pan met vetstof.

Top 11 lekkerste gehaktballetjes

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen