Balletjes met tomaat en mozzarella
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Balletjes met tomaat en mozzarella

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kinderen zijn er dol op

bereiding
  1. 1

    Verwarm de tomatensaus. Vermeng het gehakt met het ei, de olijven en het paneermeel. Vorm er hapklare balletjes van. Bak ze rondom goudbruin in olijfolie. Schep de balletjes in een vuurvaste schaal. 

  2. 2

    Schenk de tomatensaus over de balletjes. Verdeel er dan de mozzarella over en zet onder de grill tot de kaas mooi uitsmelt. 

  3. 3

    Garneer net voor het serveren met blaadjes basilicum. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de tomatensaus. Vermeng het gehakt met het ei, de olijven en het paneermeel. Vorm er hapklare balletjes van. Bak ze rondom goudbruin in olijfolie. Schep de balletjes in een vuurvaste schaal. 

  2. 2

    Schenk de tomatensaus over de balletjes. Verdeel er dan de mozzarella over en zet onder de grill tot de kaas mooi uitsmelt. 

  3. 3

    Garneer net voor het serveren met blaadjes basilicum. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.