Meest recente artikelen

Culinaria 2012: de meeste sterren ter wereld

  • Deel dit artikel:
Culinaria 2012: de meeste sterren ter wereld Artikel

Voor de vierde editie, die loopt van 31 mei tot 3 juni, dompelt Culinaria je onder in een geheel nieuwe gastronomische ervaring: 'Into the Raw'.

Van donderdag 31 mei tot zondag 3 juni neemt Culinaria zijn intrek op een nieuwe locatie, die al even ‘raw‘ is als onverwacht: het Goederenstation van Tour & Taxis. In dit uitermate symbolische kader, dat voor de gelegenheid speciaal werd heringericht en gedecoreerd, biedt Culinaria de liefhebbers van gastronomie vier dagen lang degustaties, gastronomische workshops en culinaire ontdekkingen rond het thema “Into the Raw”.

Elke dag maken 10 Belgische chefkoks elk een recept rond het thema ‘Into the Raw’. Je kiest hier zelf 5 degustaties uit die je wil ontdekken en sluit af met een heerlijk dessert, ontworpen door Pierre Marcolini en een dessert door de hand van Callebaut Chocolate Ambassadeurs, Benoît Dewitte en David Maenhout.

Praktisch:

Plaats: Goederenstation, Tour & Taxis, Havenlaan 86C, 1000 Brussel.

Datum: van donderdag 31 mei tot en met zondag 3 juni 2012.

Alle info vind je op de website van Culinaria.

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen