Meest recente artikelen

Koffie met geduld

  • Deel dit artikel:
Koffie met geduld Artikel

Nespresso verwelkomt de lente met Naora, een nieuwe Limited Edition. De Nespresso experts creëerden een complexe en innoverende Grand Cru.

Naora van Nespresso is een espresso die geïnspireerd is op laat geoogste wijndruiven. Nespresso-experts zochten een koffievariëteit die langer dan gewoonlijk op de tak kan rijpen zodat de koffieboon blijft groeien en de aroma‘s steeds intenser worden. Ze vonden deze eigenschap in de Castillo-boon in Colombia. 

Met de techniek van de laat geoogste wijndruiven creëerden ze een unieke Grand Cru met een heel nieuw aromaregister.  Proef van een kopje Naora en je proeft hints van zwarte bes en bosbessen. Je proeft in Naora de zachtheid en gesuikerde accenten van de Castillo-boon.

In combinatie met melk geeft Naora toetsen van hazelnootjes prijs.

Naora is in een felroze capsule vanaf 2 april verkrijgbaar in de 3 Nespresso Boutigques – Antwerpen, Brussen en Luik – of via de Nespresso Club: www.nespresso.com.

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen