Meest recente artikelen

Ontbijt op bed voor moederdag: originele ideeën

Moederdag begint bij ontbijt op bed

Ontbijt op bed voor moederdag: originele ideeën Artikel

Je mama verrassen met een ontbijt op bed doe je op moederdag natuurlijk in stijl. Maak je liefdevolle ontbijt in het dubbel of driedubbel en kruip er gezellig even bij. Wil je het dit jaar extra speciaal maken? Wij geven je enkele tips en ideeën.

Moederdag is de perfecte gelegenheid om de onvoorwaardelijke liefde en waardering voor onze mama's te tonen. Een tijdloze manier om dit te doen, waar elke mama blij van wordt, is haar verrassen met een uitgebreid ontbijt op bed. Het is een gebaar dat haar dag meteen onvergetelijk maakt. Dus, hoe pak je dit nu stijl- en smaakvol aan?

Psssst, zachtjes wakkermaken

Begin de dag door je mama zachtjes wakker te maken. Dat doe je door te fluisteren, of met de heerlijke geur van verse koffie en een stevig ontbijt.

Wees creatief

Wat je juist gaat maken, laten we aan jou over. Iets wat je zelf hebt verzonnen, wordt meestal meer geapprecieerd. Al hebben we hier wel een heleboel ideeën waar je inspiratie uit kan putten.

  • Hartelijke flensjes: bak lichte, luchtige flensjes en schrijf er met stroop "I ♥ mama" op. Een zoete en speelse manier om je liefde te tonen.
  • Champagne met  liefdevolle hartjes: serveer een glas champagne met hartjes erin geserveerd. Een feestelijk tintje dat perfect past bij de bijzondere dag.
  • Verborgen geschenkjes: verstop kleine geschenkjes tussen de koffiekoeken. Het toevoegen van een verrassing maakt het ontbijt extra speciaal.
  • Hartvormige wafels: als je een hartvormig wafelijzer hebt, maak dan gebruik van deze schattige vorm om heerlijke wafels te bakken.
  • Bloemenpracht op het dienblad: leg een fris bloempje op het dienblad voor een vleugje natuurlijke elegantie.
  • Gevarieerde broodjes: bak verschillende soorten broodjes af. Niet alleen lekker, maar ook de heerlijke geur van vers gebakken brood vult het hele huis.
  • Vers geperst fruitsap: pers vers fruitsap voor een verfrissende en gezonde toevoeging aan het ontbijt.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook…

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen