Meest recente artikelen

Hoe maak je een lekker fruitdrankje?

Maar géén dikke smoothie!

Hoe maak je een lekker fruitdrankje? Artikel

Hoe maak je een fruitdrankje zonder dat het een dikke smoothie wordt? En kun je er dan voor de liefhebbers ook een alcoholische versie van maken?

Smaakvolle smoothies en fruitdrankjes die niet te dik of te zoet zijn, zijn niet moeilijk te maken. Maak eens zelf watermeloensap of voeg aan (zelf uit de kokosnoot gehaald of gekocht) kokoswater ananassap en wat limoensap toe. Veenbessensap is een niet te zoete basis voor een lekkere cranberry mocktail, waarvoor je veenbessensap mengt met eenzelfde hoeveelheid gemberbier en die je afwerkt met een takje munt. Voor wie het wat sterker mag: doe er een geutje wodka en triple sec bij.

Als fruitsmoothies je iets te zwaar en dik zijn, waarom dan eens geen drankje op basis van groenten proberen? Komkommer is bijvoorbeeld een frisse basis voor een heel snel drankje: blend stukken geschilde komkommer, voeg wat citroensap toe en kruid met een snuifje kaneelpoeder.

Probeer deze recepten voor fruitdrankjes eens

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen