Mocktail met pruimen en basilicum
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Mocktail met pruimen en basilicum

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een verrassende topcombinatie.

bereiding
  1. 1

    Was de basilicumblaadjes, schud ze droog en doe ze in een karaf. Hou enkele blaadjes apart voor de garnering.

  2. 2

    Was de komkommer en snij in schuine dunne schijven. Voeg de komkommer bij de basilicumblaadjes.

  3. 3

    Was en halveer de pruimen, verwijder de steen en snij in partjes. Was en halveer de appel, verwijder het klokhuis en snij in fijne schijven. Doe het gesneden fruit ook in de karaf.

  4. 4

    Vul aan met druiven- en appelsap en laat het minstens 1 uur trekken in de koelkast.

  5. 5

    Neem de karaf uit de koelkast, giet de cocktail met een paar ijsblokjes en de stukken fruit in 4 glazen, garneer met de verse basilicum en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Was de basilicumblaadjes, schud ze droog en doe ze in een karaf. Hou enkele blaadjes apart voor de garnering.

  2. 2

    Was de komkommer en snij in schuine dunne schijven. Voeg de komkommer bij de basilicumblaadjes.

  3. 3

    Was en halveer de pruimen, verwijder de steen en snij in partjes. Was en halveer de appel, verwijder het klokhuis en snij in fijne schijven. Doe het gesneden fruit ook in de karaf.

  4. 4

    Vul aan met druiven- en appelsap en laat het minstens 1 uur trekken in de koelkast.

  5. 5

    Neem de karaf uit de koelkast, giet de cocktail met een paar ijsblokjes en de stukken fruit in 4 glazen, garneer met de verse basilicum en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.