Meest recente artikelen

Lekkere receptjes met deeg voor kerst

Zó verslavend!

Lekkere receptjes met deeg voor kerst Artikel

Receptjes met lekker deeg doen het goed in elke gang van je kerstmenu. Ze vallen in de smaak bij jong en oud en zijn nog mooi ook! Wij zetten onze 4 favorieten op een rijtje.

Aperitief

Bladerdeeghapjes zijn niet zomaar ‘n echte klassieker op de hapjestafel: iedereen is er dol op en je kunt ze eindeloos personaliseren. Je feest met een knal inzetten, doe je dan ook moeiteloos met deze mooie kerstboom van bladerdeeg en deze uientaart met smeuïge camembert. Meer lekkers met bladerdeeg voor Kerstmis vind je hier.

 

Zoete afsluiter

Sluit jij je kerstavond ook graag af met een gezellige noot? Schenk iedereen een lekker kopje koffie of thee in, zet wat koekjes op tafel en haal een gezelschapsspel boven. Plezier gegarandeerd. Weinig tijd? Deze kaneelvlinders zien er prachtig uit, maar zijn in een wip klaar.

 

Kerstontbijt

Niets leuker dan rustig wakker worden op kerstdag: speciale warme chocomelk maken met de kinderen, pakjes opendoen en luisteren naar de meligste kerstliedjes. En: zalig lang ontbijten natuurlijk! Dit prachtige brood met cranberry’s wordt alvast je pronkstuk.

 

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook…

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen