• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kaneelvlinders

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk kruidige en zoete koekjes die zó klaar zijn

bereiding
  1. 1

    Rol de eerste lap deeg uit. Bestrijk het gelijkmatig met boter maar laat een rand van 1 cm onbedekt.

  2. 2

    Bestrooi met suiker en kaneel. Dek af met de tweede lap bladerdeeg. Rol het deeg vanaf twee kanten strak op naar het midden van de lap.

  3. 3

    Snij hiervan parten van 2 cm breed en leg ze op een bakplaat met antiaanbaklaag. Bak de vlinders 20 minuten in een voorverwarmde oven op 210 °C.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Rol de eerste lap deeg uit. Bestrijk het gelijkmatig met boter maar laat een rand van 1 cm onbedekt.

  2. 2

    Bestrooi met suiker en kaneel. Dek af met de tweede lap bladerdeeg. Rol het deeg vanaf twee kanten strak op naar het midden van de lap.

  3. 3

    Snij hiervan parten van 2 cm breed en leg ze op een bakplaat met antiaanbaklaag. Bak de vlinders 20 minuten in een voorverwarmde oven op 210 °C.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.