Meest recente artikelen

Het informele kerstdiner van hoofdredactrice Karolien: een kerstbuffet

Alles samen op tafel: superleuk!

Het informele kerstdiner van hoofdredactrice Karolien: een kerstbuffet Artikel

Benieuwd wat onze redactieleden zélf op tafel zetten met Kerstmis? Je komt het hier te weten. Dit is het niet zo traditionele kerstmenu van hoofdredactrice Karolien, die enkele dagen voor kerst een supergezellig kerstbuffet organiseert voor haar familie.

Karolien: "Elk jaar nodig ik mijn familie uit enkele dagen voor kerst, want intussen zijn er zoveel agenda's om rekening mee te houden, dat iedereen naar een ander feest moet op 24 en 25 december. Ik vind het een heerlijk moment, omdat ik mijn neven en nichten en ooms en tantes terugzie en we allemaal kunnen bijpraten. Meestal bakken mijn mama, mijn tante en ik elk een quiche, mijn zus zorgt voor een salade, en mijn oom brengt soep mee (op de achterbank van zijn auto, héél goed ingepakt, zonder te morsen!). Ik vind het gezellig als iedereen in de weer is in de keuken. Kerstmis is geen kookshow hé. Ik zie het niet zitten om tientallen bordjes te dresseren. Alles mooi op tafel en dan samen aansnijden en opscheppen: dàt is feest voor mij."

 

Soep en brood

3 soorten quiche

Salade

Dessert

Op zoek naar nog meer feestmenu’s? Neem dan zeker hier een kijkje.

 

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

 

Lees ook:

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen