Meest recente artikelen

Leuke bestekideeën voor op je brunch

Presenteer je vorken, messen en lepels eens op een andere manier!

Leuke bestekideeën voor op je brunch Artikel

Een mooi gedekte tafel maakt je brunch helemaal af, en daar kan je bestek een hoofdrol in spelen. Wij geven je enkele topideetjes om je bestek te upgraden.

Lentedetail

Wikkel op voorhand je servetten rond pakketjes bestek, maak vast met een touwtje naar keuze (bruin keukentouw geeft een rustiek effect, terwijl rood-wit touw wat speelser is) en bind er een bloem of een veer aan vast. Instant lentesfeer! Laat je bij de keuze van de kleur van de servetten inspireren door andere tafeldecoratie die je gebruikt of de lente zelf (denk: pastelkleurtjes, geel, groen). Hou je het liever graag sober? Gebruik dan witte servetten.

Handig én mooi

Geen zin om individuele bestekpakketjes te maken? Zet je bestek dan recht in een paar mooie bokalen en bind er eventueel een mooi kantje rond. Of maak een tof silverware station door enkele conservenblikken te schilderen in een kleur die bij het thema van je brunch past. Superhandig (zeker bij een buffet) en erg leuk.

Speelse worteltjes

What’s up, doc? Heb je een speelse lente- of paasbrunch gepland waar ook veel kinderen op uitgenodigd zijn? Dan is dit Pinterest-ideetje ongetwijfeld iets voor jou: koop groen wegwerpbestek, rol oranje knutselpapier in de vorm van een hoorntje (of gebruik een oranje servet) en stop het bestek erin. Et voilà: toffe wortelpakketjes!

Pure klasse

Bij een brunch met een klassieke en romantische stijl horen details als ‘dentellekes‘ (hier lees je er alles over) en parels. Die details kun je op een heel verrassende manier linken aan je bestek: wikkel individuele bestekpakketjes in ‘n (al dan niet papieren) taartkantje, of zet messen, vorken en lepels rechtop in een glazen vaasje gevuld met parels. Supereenvoudig, maar zó mooi.

http://www.pinterest.com/pin/284641638932986266/

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen